В търсене на идеалния хладилник

Не само големината и цветът имат значение. В съвременните хладилници можете да намерите много полезни функции, които значително ще улеснят живота. Ето най-важните от тях.

Хладилник, който сам ще се погрижи за себе си

Съвременните хладилници с фризери са оборудвани с редица интелигентни решения. Едно от тях е технологията NoFrost, благодарение на която вече не е необходимо да размразявате хладилника, тъй като върху стените на уреда не се натрупват лед и скреж. Всичко това - благодарение на равномерната, постоянна циркулация на студен въздух вътре в уреда.

Някои от моделите хладилници на марка Hansa са оборудвани с аларма за отворена врата - и могат да напомнят за необходимостта за затваряне на вратата. Благодарение на наличието на функцията за аларма за повишаване на температурата - сигнализират също нарастване на температурата вътре в хладилника, причинено например в резултат на проблем със захранването.

Гъвкаво пространство


Големият размер на хладилника не винаги означава голяма вместимост. Всичко зависи от големината на рафтовете на хладилника и рафтовете във вратата и от тяхното разположение така, че в хладилника да се хванат продукти с нетипични размери на опаковката, както и кутии и тенджери с храна. Отскоро в хладилниците на Hansa можете да се възползвате от удобната система Flexi Space, която позволява самостоятелно аранжиране на вътрешността на хладилника и адаптиране на пространството към индивидуалните нужди. Интересно решение представлява също така и допълнителният контейнер – FreshZone. Благодарение на поддържането на по-ниска температура - между 0 и 3⁰C - можете да съхранявате в него продукти, които обикновено бързо губят свежест, например млечни продукти, риба или месо. Струва си да обърнете внимание и на вместимостта на чекмеджетата на фризера. В някои от моделите хладилници на Hansa са достъпни големи чекмеджета BigBox, които могат да съхранят голямо количество сезонни зеленчуци, месо и готови ястия.

Светкавично охлаждане


Функциите за бързо охлаждане и замразяване са полезни особено през лятото. Покупките, донесени от затопления автомобил, трябва бързо да възстановят подходящата температура, което значително ще удължи тяхната свежест и ще помогне за запазване на хранителните стойности на храната. За любителите на студени напитки със сигурност ще бъде полезна функцията Party. Благодарение на тази функция в камерата на фризера бързо и безопасно може да се охладят питиетата. Времето за чакане на студено питие ще бъде значително по-кратко. 

Препоръчвани продукти

Виж също