Най-студеното място в жилището

По-студено не може да бъде


При избора на фризер трябва да обърнете внимание на класа на замразяване. Той се определя с помощта на снежинки. Всяка снежинка означава поредните минус 6 градуса. Всички фризери от марка Hansa са с клас на замразяване ****. Това означава, че най-ниската температура, която може да бъде настроена във фризера е дори под  -24°C. Такава температура е подходяща за дълбоко замразяване на продуктите и съхранението им през повече от 1 година.

С грижа за охлаждането

Не е задължително притежанието на фризер да означава редовното му размразяване. В уредите от марка Hansa, обогатени с технология NoFrost, този проблем не съществува. Непрекъснатата циркулация на студен въздух предотвратява натрупването на лед и скреж върху стените на уреда. Благодарение на това не трябва да изваждаме силно охладената храна по време на размразяване на фризера и да рискуваме загуба на нейните качества.

Допълнителна защита за замразената храна в уредите на Hansa е алармата за отворена врата и повишена температура, която се задейства в момента, в който температурата вътре във фризера се повиши над -13°C, например при по-дълго прекъсване на електрическото захранване.

Супербързо замразяване

За светкавичното замразяване на сезонни плодове и зеленчуци ще бъде полезна и функцията SuperFreeze. По този начин ще запазим най-много ценни хранителни вещества във всеки от продуктите.

Любителите на партита със сигурност ще се заинтересуват от функцията Party. Тя позволява охлаждане на питиетата за 10 минути. По време на парти ще бъде полезна и формата за лед на кубчета – това е удобно и ефектно решение, което със сигурност ще впечатли гостите.

Максимално използване на пространството


Тесните и неудобни чекмеджета във фризерите са история. Модерните фризери на Hansa предлагат голямо пространство за съхранение. Едно от удобствата са чекмеджетата BigBox, в които можете да съхраните големи продукти и голямо количество по-малки контейнери за хранителни продукти. В едно от тези чекмеджета ще са хванат повече от 4 хиляди ледени кубчета и около 1600 ягоди.

Сметки, съответстващи на Вашия джоб


Фризерите Hansa са достъпни в различни варианти на класове на енергийна ефективност. Струва си да изберете клас A++, който в сравнение с клас A е по-изгоден и осигурява спестяване дори до 40%. Клас A++ ще оцените особено през лятото, когато високата температура навън принуждава уреда за по-интензивна работа, както и при честото отваряне на фризера, когато вътре прониква голямо количество топъл въздух.

Препоръчвани продукти

Виж също