Хладилникът – крал на вградените кухненски уреди

Избирайки хладилник трябва да знаем, с какво пространство разполагаме. От това ще зависят неговите размери: височина, широчина и дълбочина. Струва си също да прецените, дали искате да имате вграден хладилник  или свободностоящ модел. Не бива да забравяте за посоката на отваряне на вратата – дръжката на хладилника трябва да се намира под ръка, за да Ви улесни работата в кухнята. 

Хармонично цяло


Планирайки обзавеждането на новата кухня си струва да помислите за хладилник с фризер, който може да бъде вграден особено, ако искате да използвате пространството над хладилника. Вграденият хладилник е добро решение и за минималистичните  интериори, в които повърхността на фронтовете на мебелите и уредите създава еднородна гладка повърхност.

Свободностоящ


Ако не държите на вградения хладилник или искате само да подмените стария модел с нов, можете да изберете свободностоящ модел. Тогава трябва само да предвидите цвета на уреда – Hansa между другото предлага бели хладилници и с цвят инокс. Визуалният ефект ще допълни модерния панел, позволяващ сензорно управление, намиращ се върху вратата на уреда – вече не е необходимо да отваряте хладилника, за да се възползвате от всички полезни функции като SuperFreeze, SuperCool или Holiday.

Големи нужди, голям хладилник

В офертата на Hansa ще намерите хладилници с различна големина и височина. Това са между другото малки хладилници с фризери с една врата, стандартни хладилници с 2 врати (отделна врата на хладилника и отделна врата на фризера), както и хладилници от тип side by side.

Големината на хладилника обикновено избираме в зависимост от нуждите на домакинството. Колкото по-многобройно е семейството, толкова по-голям размер на уреда трябва да изберете. Големият хладилник е добра инвестиция за хората, които предпочитат да правят от време на време големи покупки. Хладилниците с голяма вместимост, особено от типа side by side, са много подходящи и в домакинствата, които не разполагат с килер или мазе. Възможността за самостоятелно аранжиране на пространството вътре в хладилниците Hansa (система Flexi Space) ще осигури допълнително гъвкаво пространство за съхранение на запасите.
Препоръчвани продукти

Виж също