ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С НАШИТЕ ПРОДУКТИ

 • Повече от 50странив света

  Повече от 50
  страни
  в света

 • Повече от 2000продуктив нашето портфолио

  Повече от 2000
  продукти
  в нашето портфолио

 • 70 годиниопити традиция

  70 години
  опит
  и традиция

 • Водещ производител на готварски домакински уреди в Европа

  Водещ
  производител на готварски домакински уреди
  в Европа

HANSA ДОМАКИНСКИ УРЕДИ

Марка Hansa принадлежи към Amica Group, европейски производител на висококачествени домакински уреди. Групата притежава 70 -годишен опит в производството на домакински уреди и присъства на пазара в повече от 50 държави. Предлагаме богат и разнообразен асортимент домакински уреди, изпълняващи изискванията на милиони потребители от цял свят.

Продуктите Hansa са синоним на високи стандарти за качество и безопасност при експлоатация, което е потвърдено от многобройни сертификати и оценки на доволни клиенти. Стремейки се да изпълним техните нужди, доставяме решения, благодарение на които домакинската работа е по-лесна и доставя по-голямо удоволствие.

ВСИЧКО ЗАПОЧВА В КУХНЯТА

ГОТВЕТЕ С ПЪЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИЕ

Благодарение на домакинските уреди Hansa сега дори и най-трудните ястия ще приготвите бързо, лесно и приятно. Изпробвайте ги още сега - със сигурност ще Ви харесат!

БЕЗ ЕМОЦИИ НА ХЛАДНО

Охлаждащите уреди Hansa ще улеснят съхранението на храните като поддържат постоянни ниски температури. Благодарение на модерната технология NoFrost можете да забравите за досадното размразяване.

ВСИЧКО Е НА МЯСТОТО СИ

Съдомиялните и пералните машини Hansa са енергийно ефективни, лесни за обслужване решения, благодарение на които почистването на съдове и прането на дрехи ще бъде много по-бързо и по-лесно.  Вижте, какво още могат да направят за Вас!