Комфорт в дома – детайлите променят всичко

Пече, почиства и прогнозира времето

Главната задача на фурната е предимно да пече добре. Но какво ще кажете, ако освен това сама се почисти, запамети няколко десетки рецепти и при необходимост ни подскаже, дали можем да излезем навън без чадър? Всичко това могат да направят фурните от марка Hansa. Благодарение на пиролизата (смопочистване при температура 490 °C) фурната ще отстрани без проблем всички замърсявания. Модерните програматори позволяват показване върху дисплея на рецептите на любимите Ви ястия, дори възможност за управляване на уреда, когато сте извън дома. Свързването на програматора с безжичен интернет Wi-Fi позволява също така следене на актуалната прогноза за времето и показване върху екрана.

Гъвкаво пространство


Времето, когато ние се пригаждахме към уредите, вече отмина. Сега уредите трябва да се пригодят към нашите нужди. Пример? Функцията Flexi Space в индукционните плотове на Hansa, благодарение на която върху квадратната нагревателна зона ще се поместят повече от една тенджера. Не трябва да комбинираме, как да сместим бутилки и буркани в рафтовете на вратата на хладилника – сега можем да регулираме височината им според нуждите.

По-безопасно от всякога


Благодарение на модерните защити използването на домашни уреди при малки деца никога още не е било толкова лесно Готвенето върху газовия плот ще ни улесни функцията за родителски контрол Child Lock и защитата от изпускане на газ flame safety valve. Блокадата на вратата на фурната (door lock) няма да позволи на детето да я отвори, а студеният фронт (I-cool front) затоплен до максимална температура 35 °C вече няма да представлява опасност. Също така и пералните машини от марка Hansa имат допълнителни защити пред малките любопитковци – сега по лесен начин ще блокирате настройките на пералнята, благодарение на което никой и нищо няма да смути работата на уреда.


По-голямо e по-добре


Как да увеличим пространството в съдомиялната машина? Най-лесно ще бъде да добавим допълнителен трети рафт. Такова решение може да намерите в избрани модели на съдомиялните от марка Hansa. Рафтът Maxi Space 3 ще събере всички прибори, благодарение на което вътре ще се хванат не 10, не 12, а дори 14 комплекта съдове. Няма да имаме проблем и с пъхането на спалното бельо в пералнята – в уредите на Hansa е уголемен както барабанът, така и вратата. Всичко с цел обслужването на домакинските уреди да бъде още по-лесно и удобно.Препоръчвани продукти