Почистване на фурната – по-лесно от всякога

Фурна – ще сготви и ще се почисти сама


Почистване на фурната без помръдване на малкия пръст? Това е лесно. Достатъчно е да изберете Пиролизата – специален начин за самопочистване. Автоматичното почистване, което базира на загряването на фурната до температура 490 ºC разгражда молекулите на органичните вещества. Вече не е нужно да прекарвате свободното си време почиствайки на колене вътрешността на фурната – фурната сама ще почисти и най-трудните за отстраняване замърсявания. Сега трябва само да решите, какво ще правите по времето, когато фурната ще свърши "мръсната работа" за Вас.

Печене и почистване 2в1

Пиролизата не е единствения метод за самопочистване на фурната. Много полезни при почистването са също така каталитичните панели. Те задържат мазнините и замърсяванията по време на печене. Панелите могат да бъдат подменени, благодарение на което камерата на фурната остава чиста.

Горещо миене

Aqualytic System е поредното улеснение за всички потребители, които ценят безупречната чистота в кухнята, дори там, където на пръв поглед не се виждат замърсявания. Гладката повърхност AquaRealEase®, тоест емайлът, с който е покрита камерата на фурната, е отличен при почистване на мокро. Достатъчно е да сипете вода на дъното на фурната и да включите съответната програма. В рамките на половин час водната пара ще размекне и най-засъхналите остатъци от храна. Накрая трябва само да избършете стените на камерата на фурната с влажна кърпа.

Чисто вътре и отвън

Почистването на вратата на фурната също вече не ни създава проблеми. Благодарение на системата лесен демонтаж на вратата поддържането на стъклата на вратата на фурната в чисто състояние никога не е било по-лесно. Не са необходими специални инструменти. Двете щипки, намиращи се в горната част на вратата позволяват самостоятелно изваждане на стъклата и почистване, дори миене в съдомиялна машина.

Препоръчвани продукти