Семейна перална машина

Малки и големи нужди

Пуловерчета, ританки, панталони, рокли, спално бельо, покривки, хавлии – за да изперем нещата на цялото семейство, са нужни няколко перални машини. Освен, ако намерим една, която има достатъчна вместимост. Сега пералните на Hansa са оборудвани с още по-голям 8-килограмов барабан, който ще заредим без проблеми благодарение на голямата врата. Ако има деца вкъщи, полезна ще бъде функцията родителски контрол Child Lock, която ще предотврати намесата на малките ръчички в промените на настройките на пералнята, достатъчно е да натиснете и задържите два бутона,които ще активират блокадата и да предотвратят каквито и да било промени.


Малките деца означават голямо количество замърсени дрехи. За да успеете с купуването на препарат за пране и препарат за отстраняване на петна, си струва да изберете такава пералня, която ще Ви помогне да намалите разходите за купуване на препарати. Почти 100-процентно използване на перилния препарат ще осигури функцията Aqua Ball, която предотвратява загубата на препарата благодарение на затварянето на изходящия отвор в контейнера, отвеждащ водата. Сега към всяко пране можете да добавяте по-малко количество препарат, а прането и така ще бъде чисто. Ефектът ще бъде усилен от функцията Aqua Stream, която осигурява допълнителен кръг на водата с препарат по време на един цикъл на пране.
Може да бъде полезна и програмата за алергици, която осигурява защита на нежната детска кожа. Допълнителното, четирикратно изплакване ще минимизира опасността от появата на дразнене от съставките на перилния препарат.

За активните


Хората, които се стремят ефективно да оползотворят свободното време, при избора на пералня трябва да обърнат внимание на продължителността на отделните работни цикли на уреда. Благодарение на възможността за допълнителното им съкращаване - Reduce time вече не е необходимо да прекарвате целия свободен следобед чакайки на чисти дрехи. Най-кратката програма за пране в пералните на Hansa е с продължителност едва от 12 до 15 минути – толкова време е достатъчно за бързото освежаване на използваната веднъж рокля или риза.

Също така можете да планирате прането с начало например 2 часа преди да се върнете от работа. За това ще Ви помогне функцията за закъснял старт Start delay. Благодарение на функцията Easy ironing можете да повлияете и върху времето за гладене на облеклото. Специално подбраните движения на барабана ще минимизират броя на гънките в облеклото. Приготвянето за работа или при излизане на парти ще Ви заеме само няколко минути.