Чиста технология - функции на новите съдомиялни

Тишина, спокойствие и чисти съдове

Шумът от работата на съдомиялната машина може да представлява  проблем за семействата с деца. Сега вече не е нужно да се опасявате от това. Благодарение на иновативният двигател Logic Drive, монтиран в съдомиялните Hansa, уредът работи много по-ефикасно. Те са много по-тихи и с по-дълъг експлоатационен живот. 

Следи от вода върху чашите? Забравете за тях завинаги! Нашите модерни решения значително повишават ефективността и качеството на сушене. Благодарение на системата за отвеждане на водната пара от вътрешността съдовете са сухи, блестящи, без петна и следи от вода, а Вие можете да се насладите на идеално чист комплект съдове.

Повече място, повече миене

В съдомиялната няма място за всички мръсни съдове? Нареждането на високи стъклени чаши е истинско предизвикателство за Вас? Благодарение на модерното чекмедже Maxi Space 3, използвано в съдомиялните Hansa, пространството вътре в тях е значително увеличено. Традиционната кошница за прибори сме заместили с чекмедже, разположено в горната част на съдомиялната. Благодарение на това можете спокойно да миете високи чаши и прибори. Това много ще Ви улесни почистването – особено след семейни приеми и срещи с приятели. 

Maxi Space 3 не е единственото подобрение за улесняване на работата, което е приготвил производителят на уредите Hansa. Специалната програма Party се справя отлично с деликатното стъкло на чашите. Продължителността й е едва 27 минути, а съдовете са измивани при температура 30 градуса. Благодарение на това спестявате време, вода и енергия. Съдомиялните машини Hansa се характеризират с клас на енергийна ефективност дори A+++, благодарение на което разходът на ток е изключително нисък. В сравнение с клас A спестявате дори до 120 цикъла на пране годишно. Ще платите по-ниски сметки за ток и вода.

Светлинна сигнализация

Когато съдомиялната работи, върху пода се показва статуса на работа на уреда, което е възможно благодарение на интелигентната функция Blue Dot. Когато съдомиялната завърши своята работа, светлината мига няколкократно, след което изгасва. Благодарение на това знаете, кога цикълът на миене е завършил.

Още ли не сте взели решение за покупка на съдомиялна? Модерните технологии, използвани в съдомиялните Hansa, трябва ефективно да Ви убедят. Ще улесните живота си, ще спестите време и пари.

Препоръчвани продукти