5 качества на добрата съдомиялна машина

Висок клас на енергийна ефективност

Най-голям брой измити съдове при най-малък разход на електрическа енергия – това възможно ли въобще? Високият клас на енергийна ефективност гарантира както нисък разход на ток, така и висока производителност на уреда. Благодарение на това ще направите икономия на сметките и ще се погрижите за околната среда. Най-ефективните съдомиялни машини от енергийна гледна точка имат клас A с един, два или три плюса. Съдомиялните машини от най-висок енергиен клас A+++ изразходват едва 0,83 kWh за едно миене. В сравнение със съдомиялните от клас A позволяват спестяване на 93kWh годишно. Какво ще постигнете благодарение на това? Можете да имате безплатно 6200 коктейла, приготвени с ръчен блендер или просто по-ниски сметки за ток. Умно, нали?

Нисък разход на вода

Екология и икономия – всичко е изгодно за Вас. Съдомиялните от най-висок клас гарантират отлично качество н миене съчетано с нисък разход на вода. В зависимост от модела разходът на вода може да бъде от 9 до 15 литра. Това се отразява се върху разходите, които ще бъдат по-ниски, отколкото при ръчното миене. Ако искате да измиете 14 комплекта ръчно, ще изразходите повече от 100 литра вода и 3 kWh енергия. Със съдомиялната Hansa ще измиете същото количество съдове, изразходвайки 10 литра вода и до 1 kWh енергия. При избора на уред търсете модели, които изразходват малко количество вода, но същевременно гарантират висока ефективност на миене. Благодарение на това ще избегнете високи сметки и ще се радвате на идеално чисти съдовеу.

Гъвкаво зареждане

Миете така, както се нуждаете. Функцията Flexi Space позволява лесно адаптиране на вътрешното пространство на съдомиялната за по-големи съдове. Случва се обаче, че понякога не сте в състояние да напълните цялата съдомиялна. В такива случаи ще Ви бъде полезна функция Half Load. За какво служи? Достатъчно е да заредите само една кошница и съдомиялната ще започне работа. Пръскащите рамена ще работят последователно, благодарение на което уредът без проблеми ще отстрани всички замърсявания при нисък разход на енергия. И миете тогава, когато се нуждаете от това.

Практично оборудване

Търсите съдомиялна, чиято вътрешна камера можете да аранжирате според Вашите нужди? Ще Ви помогнат уредите на Hansa. Регулируема височина на кошниците, допълнително чекмедже да прибори или сгъваеми елементи в кошниците - това е начин за максимално увеличаване на вместимостта на уреда. Благодарение на горното чекмедже за прибори Maxi Space 3 печелите повече място в долната кошница. Сгъваемите елементи в долната кошница позволяват миене на съдове и тенджери с големи размери. Същото може да се приложи и за горната кошница. Благодарение на описаните подобрения съдомиялните Hansa гарантират комфорт на миене във всяка ситуация.

Защита срещу наводнение

Тази функция на съдомиялната гарантира безопасна експлоатация, тъй като предотвратява неволно наводнение в кухнята. В съдомиялните от марка Hansa тази функция изпълнява Aqua Stop. Автоматична защита, която спира потока на захранващата вода в присъединението на съдомиялната. Благодарение на това, ако се стигне до авария на уреда, водата няма да проникне извън съдомиялната. Няма да се стигне до опасно късо съединение, а Вашето жилище ще бъде чисто и сухо.

Запомнете тези 5 основни качества на съдомиялните и ще бъдете сигурни, че при покупката на уред за Вашата кухня ще направите правилен избор.

Препоръчвани продукти