Благодарение на изключително гладката повърхност на емайллака почистването вече е необикновено лесно и бързо. Единственото, което трябва да направите, е да сипете 0,5 литър вода в тавата за печене, да я поставите във фурната и да зададете температура 50 градуса и време 30 минути. Когато под въздействието на водната пара всички замърсявания омекнат, без усилие ще почистите камерата на фурната с помощта на влажна кърпа и отново ще имате чиста, гладка и блестяща повърхност.
Използването на отразяващо стъкло и до три стъкла в конструкцията на вратата на фурната ни позволи значително да намалим температурата на вратата на фурната. Благодарение на това решение готвенето и печенето вече винаги ще бъде безопасно.
Функцията конвекция използва пръстеновиден нагревател, който е директно свързан с вентилатора. Благодарение на това е постигнат ефект на отлично разпределение на въздуха и еднаква температура навсякъде в камерата на фурната.
Рецептите, намиращи се върху вътрешната страна на вратата на фурната, представляват практично ръководство под ръка – съдържат информация за вида на ястието, температурата, нивото и времето за печене.
Функцията позволява постигане на желаната температура в най-кратко време. Фурната достига температура 150°C за 4 минути, което е с 20% по-бързо в сравнение със стандартите. Това позволява да се концентрирате върху приготвянето на ястието, а не върху очакването на правилната температура във фурната.
Това е практичен елемент на оборудването, позволяващ приготвяне на хрупкави месни ястия, особено полезен при печене на пиле. Най-добри ефекти при печене се постигат с използването на шиш, грил и горен нагревател.
Благодарение на новата конструкция на вратата можете по лесен и безопасен начин да демонтирате стъклото на фурната, без необходимост от демонтаж на цялата врата. Благодарение на използването на два клипса в горната част на вратата няма необходимост от използването на никакви инструменти и можете да го направите самостоятелно. Сега поддържането на фурната в чистота е изключително лесно.
Функцията е идеална за размразяване на храни, като месо, риба, хлебни изделия или сладкиши. Отсега достъпна под ръка.